2014 m. spalio 25 d., šeštadienis

Kaip pasipuošti Helovynui



Jei raganos, drakulos ar numirėliai - jau pabodę Helovyno personažai, o susikurti išskirtinį šiurpaus vakarėlio kostiumą trūksta laiko, rinkis paprastus, bet efektingus sprendimus. Dizaineris Giedrius Paulauskas davė keletą patarimų, kaip pasipuošti per Helovyno vakarėlį.
 
 Pirmas dizainerio pasiūlymas - kraupaus įvaizdžio akcentu padaryti makiažą. „Nereikės nei specialaus kostiumo, renkitės taip, kaip dažniausiai einate į vakarėlius. Išsidažykite visą veidą, galite pasirinkti ir vienos spalvos dažus - patapti, pavyzdžiui, raudonveide”, - pataria G. Paulauskas.

Jei nepasitikite savo įgūdžiais daryti pabaisišką makiažą ar neturite tinkamų priemonių, dizaineris siūlo paprastesnį variantą – pasirinkti vieną kraupų akcentą. Tai galėtų būti išskirtiniai akiniai.
„Nebūtinai baisūs, svarbu nekasdieniški: su ryškiais plastmasiniais rėmeliais, keistų formų. Toks akcentas patogus, paprastas, bet efektyvus”, - sako dizaineris.

Kita G. Paulausko idėja - „kibirėlis dažų ant galvos”. Jis pataria nusipirkti nuplaunamų akrilinių dažų ir jais aptaškyti aprangą. „Helovynui ypač tiktų raudonų atspalvių dažai. Apipilkite visus drabužius bei plaukus, tapsite ekscentrišku vakarėlio svečiu”.

„Viskas priklauso nuo fantazijos ir užsidegimo. Jei nutarėte įkūnyti baisų personažą, papurtykite galvas ir išsirinkite tokį, kokio dar niekad nesutikote jokiam vakarėlyje”, - pabaigia dizaineris.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą