2014 m. spalio 8 d., trečiadienis

Grožio paslaptys iš virtuvės

Visos norime sveikų, žvilgančių plaukų ir gražios odos, tačiau ne visad pirkdamos brangius produktus gauname norimą rezultatą. Nėra jokio reikalo išlaidauti – plaukams bei odai naudingų priemonių galima rasti tiesiog... virtuvėje.
Grožio paslaptys iš virtuvės
Medus
Turbūt pastebėjote, kad į įvairių kosmetikos priemonių, pavyzdžiui, veido kremo, sudėtį įeina medus. Tai – vienas didžiausių odos „draugų“. Jei norite, kad jūsų oda būtų skaisti ir glotni, 1-2 kartus per savaitę patepkite veidą medumi (prieš tai, žinoma, kruopščiai nuvalykite makiažą) ir palaikykite 15 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu ir nusausinkite.
Alyvuogių aliejus
Alyvuogių aliejus – puikus plaukų kondicionierius. Įtrinkite išplautus plaukus alyvuogių aliejumi apvyniokite rankšluosčiu. Po 20 minučių dar kartą išplaukite plaukus šampūnu. Procedūrą atlikite kartą per savaitę.
Obuolių sidro actas
Jei norite, kad plaukai atrodytų sveikesni, kartą per mėnesį skalaukite juos obuolių sidro actu: į puodelį įpilkite 100 ml vandens ir 100 ml obuolių sidro acto. Pilkite ant plaukų skalaudamos plaukus po dušu.
Kokosų aliejų:
Neleiskite pinigų brangiems makiažo valikliams – nuvalyti makiažą puikiai gali... kokosų aliejus. Kadangi jis yra visiškai natūralus, nedirgins net ir jautriausių akių. Kaip tai daryti? Pašildykite šiek tiek kokosų aliejaus, juo suvilgykite vatos tamponėlį ir valykite makiažą.
Avokadas:
Avokadas puikiai pagelbės toms, kurių oda sausa. Be kitų gerųjų savybių, jis puikiai drėkina. Sutrinkite avokadą, patepkite juo veidą ir palaikykite 5 minutes. Nuplaukite šiltu vandeniu.
Žalioji arbata
Jei nuėjote per vėlai miegoti, ir ryte paakiai šiek tiek pajuodo, Jums puikiai padės žalioji arbata. Užpilkite 2 arbatos maišelius verdančiu vandeniu. Kai vanduo atšals, uždėkite maišelius ant akių ir palaikykite 10 minučių.
Citrinos sultys
Citrinų sultys puikiai padeda kovoti su spuogais ir riebia oda. Išspauskite 1 citrinos sultis ir įpilkite 100 ml vandens. Šiuo skysčiu plaukite veidą ir leiskite išdžiūti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą