2014 m. spalio 22 d., trečiadienis

Grožio gidas, kai tau virš 20, 25, 30, 35, 40 metų.

Joks makiažas nepaslėps neprižiūrėtos odos trūkumų. Kad oda būtu skaisti ir lygi reikia paisyti jos poreikių, kurie bėgant metams keičiasi. Tai kas tiko dvidešimtmetei, tikrai netiks sulaukus trisdešimt metų ir daugiau.
 
 
+20
Pats laikas atsisveikinti su aktyviais preparatais spuogams gydyti. Patartina mažiau raukytis ir rečiau liesti veidą ar ramstyti delnu. Jei vis dar kamuoja spuogai, galima naudoti priemones su antibakteriniais ir priešuždegiminiais ingredientais. Pats metas įsigyti kremą su SPF ir naudoti jį ištisus metus. Ypač tiks lengvas drėkinamasis kremas be riebalų ir aliejų. Patartina veidą šveisti lengvu šveitikliu. Jei oda riebi, kas tris savaites galima atlikti cheminį šveitimą su salicilo rūgštimi.
 
+25
Metas atsisakyti valomųjų ir drėkinamųjų priemonių su antiuždegiminiais ingredientais. Reiktų reguliariai švelniai valyti odą ir ją drėkinti pašalinus suragėjusį sluoksnį. Pats laikas įsigyti ir pradėti naudoti drėkinamąjį paakių kremą. Galima išbandyti cheminį šveitimą grožio salone.
 
+30
Jau reikėtų atsisakyti lengvų drėkinamųjų kremų, kuriuose nėra aktyvių ingredientų. Šiuo metu pasirodo pirmieji senėjimo požymiai: mimikos raukšlės ant kaktos, raukšlės aplink akis, patamsėję paakiai. pirmosios pigmentinės dėmės. Reiktų reguliariai šveisti, drėkinti odą, atlikti profesionalių procedūrų veido raumenų tonusui palaikyti - masažą rankomis arba aparatu. Rytais tiktų serumas su vitaminais A, C, E ir drėkinamasis kremas, vakarais – priemonės su natūraliomis rūgštimis veidui šveisti.
 
+35
Oda vis labiau sausėja ir jautrėja, veidas dažniau atrodo pavargęs. Nepatartina naudoti priemonių, kurios sausina odą. Rytais ir vakarais odą būtina šveisti, drėkinti, maitinti, tepti serumais, kremais su antioksidantais ir SPF. Pats metas įsigyti priemonių su liftingo efektu ir produktų, atkuriančių barjerines odos funkcijas. Jei erzina padidėjusi pigmentacija, rekomenduojama lazerinių procedūrų.
 
+40
Metas atsisveikinti su viltimi, kad veido masažas duos matomą efektą. Jau galima išbandyti botulino terapiją, hialurono rūgšties injekcijas ar mezokokteilius. Raukšles veiksmingai lygina užpildai, tik prieš tai rekomenduotini veido kontūro atkūrimo kursai. Svarbi aktyvi gyvensena ir sveika mityba.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą