2014 m. rugsėjo 28 d., sekmadienis

Lūpų makiažo patarimai

Lūpos yra ne tik viena patraukliausių moters veido dalių, tačiau ir asmenybės bruožų nedidelis veidrodis. Galbūt, skamba kiek keistai, bet tiesos tikrai turėtumėte rasti. Taip pat galėsite sužinoti, kaip tinkamai paryškinti vienos ar kitos formos lūpas. Taigi:

Putlios lūpos


Makiažo patarimas: putlių lūpų nebūtina visada blizginti ar ryškinti jų kontūrus. Joms užtenka ir paprastos priežiūros, kad visada išliktų minkštos ir švelnios. Tokią priežiūrą visada galite gauti dažniau naudodamos įprastą lūpų balzamą, kuris neleis joms išsausėti.

Plačios lūpos
 

Makiažo patarimas: „arba viskas, arba nieko“. Tai reiškia, kad nusprendusios pasiryškinti tokias lūpas, pirmiausia, turėtumėte naudoti tinkamai parinktą, pagal savo lūpų spalvą, kontūrus ryškinantį pieštuką ir juo tik šiek tiek paryškinti savo natūralią lūpų liniją, baigiant ties lūpų kampučiais iš vidinės pusės. Po to ant šio kontūro užtepkite švelnaus atspalvio blizgesį. Tačiau, jei ruošiatės vakarui, būtinai naudokite ryškesnius lūpų dažų atspalvius.

Apskritos lūpos
 

Makiažo patarimas: šioms lūpoms labiausiai tinka tiesiog natūralių atspalvių lūpų blizgiai. Jei norite tokias lūpas vizualiai padidinti, naudokite lūpų lainerį tik ties kampučiais, išorinėje lūpų dalyje.
 
Plonos lūpos
 

Makiažo patarimas: naudokite natūralios, Jūsų lūpų spalvos, lainerį. Galite jo šiek tiek daugiau užtepti virš viršutinės lūpos, taip jas tiesiog padidinsite, o su užteptu švelnios spalvos blizgesiu visada atrodysite šauniai.
 
Lanko formos lūpos
 

Makiažo patarimas: puiku yra tai, kad tokių lūpų savininkės gali drąsiai tepti įvairiausių spalvų (nuo tamsiausių iki šviesiausių) atspalvius ir visuomet atrodyti puikiai.
 
Žemyn pasuktos lūpos
 

Makiažo patarimas: geriausiai tinka ir puikiausiai ant tokių lūpų atrodo neutralus blizgis. Tačiau, kai norite būti ryškesnės, galite rinktis ir lūpų lainerį, kuris turėtų būti tokio paties atspalvio kaip ir Jūsų lūpos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą